Punem felii de paine pe gratarul din interiorul aragazului si setam cuptorul la temperatura maxima.In 5 min. feliile de paine se intorc pe cealalta parte si se aseaza peste ele compozitia din castron, iar apoi radem peste ele cascaval,Le mai introducem in cuptor pt cateva minute,timp in care cascavalul se va topi,iar painea se va praji si pe partea care nu era prajta.Sunt minunate!Pentru cei care le cunoasteti sunt sigura ca vi s-a facut pofta,iar pt cei care inca nu le cunoasteti incercati-le si le veti indragi.POFTA BUNA!
Am deschis acest blog din dorinţa de a vă împărtăşi o parte din experienţele şi experimentele mele. Sper să vă folosească si să ne dezvoltăm împreună. :)
marți, 13 ianuarie 2015
Cum sa faci BRUSCHETE
De aproape 19 ani am imbratisat un regim alimentar ovo-lacto-vegetarian.Oamenii de multe ori sunt socati cand aud ca nu mananc carne si bineanteles prima lor intrebare este:„Dar tu ce mananci?”De multe ori poate ca oamenii nu au inspiratie,dar si mancarea fara carne poate sa fie sofisticata si foarte gustoasa.De multe ori si postul pare ingrozitor si lung tocmai din lipsa inspiratiei.Eu traiesc foarte bine si ma simt minunat si de multe ori chiar ma simt speciala.Astazi am sa va impartasesc reteta mea de bruschete. Taiem 5 rosii mari intr-un castron,amestecam cu sare,piper,5 catei de usturoi zdrobiti,adaugam putin ulei de masline si busuioc proaspat.Daca nu avem busuioc proaspat merge si uscat.
Punem felii de paine pe gratarul din interiorul aragazului si setam cuptorul la temperatura maxima.In 5 min. feliile de paine se intorc pe cealalta parte si se aseaza peste ele compozitia din castron, iar apoi radem peste ele cascaval,Le mai introducem in cuptor pt cateva minute,timp in care cascavalul se va topi,iar painea se va praji si pe partea care nu era prajta.Sunt minunate!Pentru cei care le cunoasteti sunt sigura ca vi s-a facut pofta,iar pt cei care inca nu le cunoasteti incercati-le si le veti indragi.POFTA BUNA!
Punem felii de paine pe gratarul din interiorul aragazului si setam cuptorul la temperatura maxima.In 5 min. feliile de paine se intorc pe cealalta parte si se aseaza peste ele compozitia din castron, iar apoi radem peste ele cascaval,Le mai introducem in cuptor pt cateva minute,timp in care cascavalul se va topi,iar painea se va praji si pe partea care nu era prajta.Sunt minunate!Pentru cei care le cunoasteti sunt sigura ca vi s-a facut pofta,iar pt cei care inca nu le cunoasteti incercati-le si le veti indragi.POFTA BUNA!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Hmmm, ce poftă mi-ai făcut! Cred că asta fac și eu mai pe seară... Mai am ceva roșii aromate, de vară, în congelator. O „guriță” de oțet de mere peste roșii echilibrează gustul. Deja am hipersecreție de salivă... :)
RăspundețiȘtergereDi